FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na A1 kod čvora Posedarje prema Zagrebu kolona 17 kilometara

ZAGREB, 17. kolovoza 2013. (Hina) - Nakon očevida prometne nesreće na autocesti A1 kod čvora Posedarje u smjeru Zagreba kolona je oko 17 kilometara, dok je na autocesti A1 pred naplatom Lučko kolona oko 9 kilometara, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

U zadarskoj policiji se doznaje kako nesreći nije bilo ozlijeđenih, već je počinjena samo materijalna šteta.

Zastoji su i na zagrebačkoj obilaznici kolone su od čvora Jankomira oko 6 kilometara i od čvora Kosnica oko 12 kilometara prema čvoru Lučko, na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan kolona je oko tri kilometra, a od Zaprešića prema čvoru Jankomir oko tri i pol kilometra.

Pred naplatom Sveta Helena na autocesti A4 Zagreb-Goričan kolona je jedan kilometar, na A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa prema graničnom prijelazu kolona je oko 4,5 kilometra.

Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je četiri kilometra i dijelom se proteže i na Istarski ipsilon, dok su zastoji na Krčkom mostu u oba smjera.

Zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je do 14 sati i sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sat na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 nema zabrana.

Zbog prosvjeda zatvoreni su na autocesti A3 Bregana-Lipovac ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod).

Također zbog prosvjeda zatvorene su i ceste D5 Lukač-Brezik, D7 u Velikoj Kopanici, Čemincu te dio D7 prema ulazu na A5 u čvoru Đakovo (ulazak na A5 je moguć iz smjera Piškorevaca), D55 Županja-Orašje, te D515 na dionici Potnjani- Bračevci (obilazak Satnica Đakovačka- Gorjani- Krndija).

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Aržano, Kamensko, Macelj i Metković (ulazak), Rupa, Kaštel i Pasjak (izlazak) te Stara Gradiška (oba smjera).

Vrlo je gust promet u svim trajetnim pristaništima i lukama, osobito na Cresu, Rabu i Pagu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙