FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: vrlo gust promet na A1 prema Karlovcu

ZAGREB, 10. kolovoza 2013. (Hina) - Na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu vrlo je gust promet, a zbog lančanog sudara kod odmorišta Draganić vozi se otežano u koloni, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće zatvorena je Jadranska magistrala (D8) na predjelu Dubac u Dubrovačko- neretvanskoj županiji, a obilazak je Sustjepan-Komolac-Brgat.

Zbog jake bure autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog ( D 27, D54).

Na Krčkom mostu i dionicama Jadranske magistrale (D8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Karlobag zabrana je prometa za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle (I. skupina vozila), a na dionicama Karlobag-Sveta Marija Magdalena i Novi Vinodolski-Senj zabrana je dodatno za dostavna i vozila sa natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj Hrvatskoj.

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, te A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir, Lučko i Buzin.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prosvjeda je zatvoren ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica pa se promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod.

Zbog prosvjeda zatvorene su ceste D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu, D51 u Novoj Gradiški, D55 Županja-Orašje i županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

Na graničnim prijelazima Metković, Bajakovo, Macelj, Rupa, Pasjak i Karasovići pojačan je ulazak osobnih vozila.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙