FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 30. srpnja

ZAGREB, 30. srpnja 2013. (Hina) -

Najava važnijih događaja za utorak, 30. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Rezultate rada Koordinacije za gospodarstvo i investicije hrvatske Vlade u prvom polugodištu ove godine na konferenciji za novinare predstavit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić. O radu Radne skupine za javne investicije izvijestit će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, a o dostignućima Radne skupine za poslovnu klimu i privatne investicije govorit će ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak (12,00 sati, Vlada RH, Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - Matica hrvatskih sindikata održat će konferenciju za novinare o tome postoji li fiskalni imperativ koji davanje autoputeva u koncesiju čini nužnim te u kakvoj su vezi najavljene promjene fiskalnog pravila i obaveze iz europskog semestra s planom o koncesijama. Na konferenciji će govoriti Vilim Ribić, predsjednik Matice i Matija Kroflin, suradnik makroekonomist (10,30 sati, Leksikografski zavod u Zagrebu, Frankopanska 26, ulaz iz Deželićeve ulice).

ZAGREB - Prva utakmica 3. pretkola nogometne Lige prvaka između Dinama i moldavskog Šerifa (20.45 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙