FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 2. kolovoza

ZAGREB, 2. kolovoza 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 2. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Kreditni program Hamag Investa "Mikro kreditiranje - prvi korak u poduzetništvo" na konferenciji za novinare predstavit će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i predstavnici Hamag Investa. Program je namijenjen mikro gospodarskim subjektima, postojećim, koji posluju 24 mjeseca te onima u nastajanju, a s ciljem razvoja malog poduzetništva (10 sati, Hamag Invest).

ZAGREB - Konferencija za novinare Documente - Centra za suočavanje s prošlošću, Građanskog odbora za ljudska prava i Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek na kojoj će biti predstavljen kvartalni izvještaj o praćenju suđenja za ratne zločine, izvještajno razdoblje travanj - lipanj 2013. Na konferenciji će se obratiti voditeljica Documente - Centra za suočavanje s prošlošću Vesna Teršelič, Mladen Stojanović iz Centra za mir, neasilje i ljudska prava iz Osijeka te Eugen Jakovčić iz Documente (11 sati, Kuća ljudskih prava Zagreb).

ZAGREB - Konferenciju za novinare HDZ-a na temu "Ekonomsko i gospodarsko stanje u RH – kontinutirani pad", na kojoj će govoriti saborski zastupnik i koordinator HDZ-ovih Odbora za gospodarstvo, financije i energetiku Domagoj Ivan Milošević te zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić. O krizi zdravstvenog sustava govorit će predsjednik HDZ-ova Odbora za zdravstvo Ante Ćorušić (11 sati, Središnjica Hrvatske demokratske zajednice).

RIJEKA - Čelnici Jadrolinije na konferenciji za novinare će predstavit će izvješće o poslovanju i inicijalnim pokazateljima za sezonu 2013. Na konferenciji će sudjelovati predsjednik Nadzornog odbora Jadrolinije Pavao Komadina i predsjednik Uprave Alan Klanac (12,30 sati, brod Liburnija, putnički terminal u Rijeci).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙