FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 21. lipnja

ZAGREB, 21. lipnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 21. lipnja.

ZAGREB - Predstavnici Porezne uprave Ministarstva financija na konferenciji za novinare izvijestit će o promjenama koje donosi novi Zakon o porezu na dodanu vrijednost (11,00 sati, sjedište Porezne uprave, Boškovićeva 5).

SPLIT - U splitskoj Gradskoj luci održat će se svečanost otvaranja dvaju vezova za prihvat brodova u domaćem prometu. U njihovu rekonstrukciju Lučka uprava Split uložila je 34,5 milijuna kuna (13 sati, Gradska luka Split, Salon Biokovo).

ROVINJ - Predstavnici TDR-a na godišnjem susretu s novinarima iz Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe u kojima tvrtka posluje održat će prezentaciju pod nazivom Inovacije - temelj razvoja TDR-a (13,00 sati, Hotel Lone).

LJUBLJANA - Slovenski parlament, prema najavama, na izvanrednoj će sjednici, odlučivati o listi 15 poduzeća u kojima država ima vlasničke udjele, a koja bi prema prijedlogu vlade premijerke Alenke Bratušek bila prodana. Riječ je o Telekomu Slovenije, zrakoplovnom prijevozniku Adria Airways, Elanu, Aerodromu Ljubljana, Novoj Kreditnoj banci Maribor, Aeru, Elanu te Fotoni, Heliosu, Adrii Airways Tehnika, Cinkarni Celje, Ljubljanskom sajmu, Palomi, Termama Olimia Bazeni i poduzeću Una. Prodaja dijela državne imovine jedna je od preporuka Europske komisije Sloveniji kako bi brže izašla iz gospodarske krize i stabilizirala javne financije.

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel.: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodastvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙