FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Miletić o pulskim infrastrukturnim projektima

PULA, 17. srpnja 2013.(Hina) - Pulski gradonačelnik Boris Miletić na današnjoj je konferenciji za novinare izrazio zadovoljstvo što je riva otvorena prije roka premda se, kako je rekao, ne može zanemariti to što nije u cijelosti završena zbog pronalaska antičkog broda.

Naime, tijekom radova u sklopu izgradnje obalnog kolektora u Puli na dionici Flaciusove ulice na Rivi pronađeni su ostatci drvenog antičkog broda zbog čega su se radovi odužili.

Zahvalivši građanima na strpljenju, Miletić je rekao kako je obalni kolektor iznimno važan za Pulu jer će se njime 2014. godine, kada bude završen, zauvijek riješiti odvodnja fekalija u pulski zaljev koji će se odmah početi prirodno čistiti.

"Pula želi biti mediteranski grad koji živi uz more i zato je ovaj projekt iznimno važan", rekao je Miletić. Za novi rotor u Šijani, koji je otvoren prije nekoliko dana, gradonačelnik je istaknuo kako je to prvi objekt koji su Hrvatske ceste izgradile u Puli u posljednjih 20 godina.

"U predizbornom programu obećao sam izgradnju gradskog bazena, i to će se sigurno ostvariti. Provest ću prije toga širu javnu raspravu, ne samo s plivačkim i drugim sportskim udrugama, nego i građanima, o tome kakav bazen treba Puli, olimpijski ili 33 puta 25 metara, te koja je najbolja lokacija", najavio je Miletić i dodao da će radije "potrošiti dodatnih 30 dana za suglasnost i mogućnost donošenja prave odluke jer je, kako je rekao, "prioritet da bazen bude na raspolaganju svim pulskim školarcima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙