FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RWE Energija ostaje pri ponudi uštede 10 do 12 posto u odnosu na trenutnog opskrbljivača

ZAGREB, 10. srpnja 2013. (Hina) - Tvrtka RWE Energija danas je ponovila kako ostaje pri svojoj ponudi koju je građanima dala i prilikom predstavljanja, a to je ušteda od 10 do 12 posto u odnosu na postojećeg opskrbljivača električnom energijom.

"Kada je RWE Energija na konferenciji za medije, 18. lipnja, predstavila hrvatskim građanima svoju aktualnu ponudu, obećali smo građanstvu uštedu od 10 do 12 posto u odnosu na trenutnog postojećeg opskrbljivača. RWE Energija je predvidjela ovakvu situaciju na tržištu i pripremili smo se na trenutnu situaciju. Tako da i dalje stojimo pri našoj aktualnoj ponudi na koju svi potrošači mogu računati", izjava je predsjednika Uprave RWE Energije Zorana Miliše koju su danas objavili iz te tvrtke.

RWE Energija je tom izjavom reagirala nakon što je HEP početkom ovog tjedna objavio da je Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji (HERA) podnio zahtjev za smanjenje proizvodne komponente cijene električne energije za kategoriju kućanstvo od 10,7 posto, što bi, prihvati li se taj prijedlog, značilo u prosjeku za kućanstva 6 do 7 posto nižu cijenu struje.

RWE Energija je u lipnju predstavila svoju ponudu ugovornih modela za kućanstva kojima nudi tri modela s popustima na cijene za isporuku električne energije u odnosu na cijene HEP-a od 5 posto, 7 posto i 10 posto za prvu godinu, a uz specijalnu online ponudu i dodatni popust od 2 posto na standardni proizvod te 150 kuna bonusa.

Po dostupnim podacima, za sada se oko 2.000 građana odlučilo za ponudu RWE Energije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙