FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zatvoren promet zbog bure

ZAGREB, 6. srpnja 2013. (Hina) - Zbog bure, na dionicama Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), priopćio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 između mosta Maslenice i južnog ulaza u tunel Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Do 13. srpnja u vremenu od 7,00 do 20,00 sati zbog izvanrednog održavanja zatvara se državna cesta D69 Voćin-Kamenska između Voćina i Djedovice. Obilazak je: Čeralije-Slatina-Suhopolje-Daruvar-Pakrac.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac počela je s radom naplatna postaja Ježevo, dok se na čvoru Ivanja Reka prestaje s naplatom cestarine. Korisnici koji su do sada koristili naplatnu postaju Rugvica i dalje će moći koristiti izlaz Rugvica, međutim neće se naplaćivati cestarina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙