FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Umagu svečano otvoren Juventus International camp

UMAG, 3. srpnja 2013.(Hina) - Kamp aktualnog talijanskog prvaka održava se ovaj tjedan u Umagu a prvi "Juventus International Camp Croatia", namijenjen dječacima od 8 do 16 godina, traje do 6. srpnja, dok će se drugi kamp održati od 7. do 13. srpnja, najavljeno je danas na otvaranju kampa u Umagu.

Kapaciteti ovotjednog kampa, kojeg je službeno otvorio promotor kampa bivši hrvatski reprezentativac Robert Kovač, u potpunosti su popunjeni, dok su prijave za kamp koji počinje 7. srpnja još uvijek moguće. Uspješnosti kampa u Umagu svjedoče i polaznici iz čak deset država, jer su uz Hrvatsku, prijave pristigle i iz Rusije, Ukrajine, SAD-a, Slovačke, Nizozemske, Austrije, Italije, Njemačke i BiH. Osim mjesta za koja se bilo moguće prijaviti, organizatori su dvije kotizacije donirali nadarenim članovima NK Umaga, a tri polaznicima OŠ Marije i Line iz Umaga.

Sudionike kampa na otvaranju prvog "Juventus International Campa Croatia" pozdravio je voditelj destinacijskih projekata Bernard Musulin koji je izrazio zadovoljstvo što je torinski klub odabrao upravo Umag i Istraturist za organizaciju ovog kampa dok je direktorica Turističke zajednice grada Umaga Sanda Bravar Radizlović izvijestila kako je razvoj proizvoda nogometa jedna od ključnih odrednica razvoja klastera sjevero-zapadne Istre.

"Upravo zbog sinergije hotelskih kuća i lokalnih turističkih zajednica, sjeverozapadna Istra se vrlo uspješno razvija kao sveobuhvatna destinacija za sportski turizam" - istaknula je direktorica Turističke zajednice grada Umaga. Svaki trening vodit će jedan od Juventus Soccer Schools trenera a Carlo Mastellone, head coach Juventus International Campa Croatia izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je kamp već u prvoj godini ostvario odličan odaziv polaznike te je pohvalio zatečene uvjete za ozbiljne pripreme koje je zatekao u Umagu. Isto tako, detaljnije je okupljene na prezentaciji upoznao s metodama i režimom treninga te je dodao kako su mladi nogometaši podijeljeni u četiri skupine koje nose imena zvijezda torinskog kluba: Buffon, Giovinco, Matri i Vidal.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙