FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na A6 između Bosiljeva i Kikovice vozi se jednim trakom

ZAGREB, 3. srpnja 2013. (Hina) - Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo 2 i Kikovica, zbog radova u tunelu Sopač u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Danas od 10 do 16 sati na otoku Hvaru, zbog završnih radova bit će zatvorena državna cesta D116 Stari Grad-Sućuraj od Jelse do Poljica. Obilazak je preko trajektnih luka Stari Grad i Sućuraj.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad u oba smjera vozi se jednim trakom, usporeno. Gužvi i zastoja nema.

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Zatvorena je dionica brze ceste D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Na gradskim prometnicama i duž Jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta zbog pojačanog prometa tijekom dana moguće su poteškoće, kao i na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Od 3. do 13. srpnja od 7 do 20 sati zbog izvanrednog održavanja državne ceste D69 Voćin- Kamenska bit će zatvorena dionica Voćin-Djedovica. Obilazak: Čeralije- Slatina- Suhopolje- Daruvar- Pakrac.

Dugotrajna su čekanja na ulasku u zemlju na graničnom prijelazu Bajakovo.

Trajekti i katamarani plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙