FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura na Jadranskoj magistrali

ZAGREB, 25. lipnja 2013. (Hina) - Zbog bure, na dionicama Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad na snazi je privremena regulacija prometa, u oba smjera promet teče jednim trakom.

U utorak u poslijepodnevim i večernjim satima kada se očekuje pojačan promet mogući su zastoji zbog suženja kolnika pa se korisnici autoceste upozoravaju da vrijeme putovanja prilagode gustoći prometa i izbjegnu eventualna kašnjenja.

U zonama radova vozače upozoravamo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine te molimo za strpljenje. Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Zatvorena je dionica brze ceste D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabrana prometa na važnijim državnim cestama danas, na Dan državnosti, od 14,00 do 23,00 sata.

Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙