FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dukat osniva tvrtku u Bugarskoj

ZAGREB, 2. srpnja 2013. (Hina) - Dukat osniva tvrtku u Bugarskoj - Lactalis Bulgaria, objavio je Dukat putem Zagrebačke burze.

Kako se navodi u obavijesti, Uprava Dukata odluku o osnivanju novog trgovačkog društva u Bugarskoj donijela je jučer, a osnivač tvrtke u Bugarskoj je Dukat sa stopostotnim poslovnim udjelom.

Na upit o planovima vezanim za osnivanje nove tvrtke u Bugarskoj, iz Dukata napominju kako je proces registracije tvrtke u tijeku pa stoga trenutno ne mogu iznositi više informacija.

"Odluka o osnivanju tvrtke Lactalis Bugarska u skladu je sa strategijom Lactalisa o jačanju pozicije Lactalisa na svim tržištima na kojima je prisutan, pa tako i na tržištima jugoistočne Europe", odgovaraju iz Dukata.

Lactalis od konca 2010. godine ima predstavništvo u Bugarskoj, na čijem je tržištu prisutan uvozom i distribucijom robnih marki President, Galbani i Celia.

Lactalis je u regiji jugoistočne Europe prisutan u 11 zemalja, od kojih u pet s proizvodnim pogonima (Hrvatska, BiH, Srbija, Makedonija, Rumunjska), a u ostalima s uvozom i distribucijom, napominju iz Dukata, tvrtke koja je nedavno preuzela slovenske Ljubljanske mljekare.

Dukat je od 2007. godine u većinskom vlasništvu francuske Lactalis grupe.

Lactalis grupa zapošljava 56.000 radnika u 61 zemlji, a ima organiziranu proizvodnju u 192 proizvodnih pogona u 34 zemalja diljem svijeta.

Prošle je godine Lactalis grupa ostvarila prihod od 15,7 milijardi eura, od čega 75 posto na tržištima izvan Francuske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙