FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI 2013: Gimnastičari i Mužić u finalu

MERSIN, 22. lipnja 2013. (Hina) - Hrvatski gimnastičari Marijo Možnik i Robert Seligman sjajno su odradili kvalifikacije na Mediteranskim igrama u Mersinu osvojivši druga mjesta na svojim spravama.

Možnik je bio drugi na preči s rezultatom 15.100, dok je Seligman zauzeo drugu poziciju na konju s hvataljkama s rezultatom 14.633. Oba gimnastičara za medalje će se boriti u ponedjeljak.

"Dečki su odlično odradili svoje vježbe i sada imaju realne izglede za odličje," kazao je Možnikov trener vođa gimnastičarske ekipe na MI Tigran Gorički.

Gimnastičarska natjecanja održavaju su novoj dvorani kojom se Turci možda i najviše hvale od svih objekata na MI. "Dvorana je zaista savršena. Sastoji se od nekoliko manjih dvorana, koje su za naše prilike ogromne, te jedne velike dvorane. Uvjeti su zaista savršeni, a domaćini tvrde kako će dvorana biti puna 365 dana u godini," dodao je Gorički.

Finale je izborio i Feruccio Mužić u slalomu u skijanju na vodi postavši prvi Hrvat kojem je to uspjelo na mediteranskim igrama. Mužić je bio prvi u svoj kvalifikacijskoj skupini, a ukupno je imao osmi rezultat. Naš drugi predstavnik u toj disciplini Pavle Zobundžija nije se probio među osam najboljih.

Finale je na rasporedu u nedjelju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙