FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisački laburisti podupiru gradonačelnicu Ikić - Baničak (SDP)

SISAK, 19. lipnja 2013. (Hina) - Dvojica vijećnika novoga saziva sisačkoga Gradskog vijeća iz redova Hrvatskih laburista - Stranke rada, Ivica Rendulić, predsjednik sisačkoga ogranka i tajnik Ivan Mlinarić najavili su potporu novoizabranoj sisačkoj gradonačelnici Kristini Ikić - Baniček (SDP) i njezinim zamjenicima.

Na taj će način koalicija SDP-a u Gradskom vijeću ostvariti većinu.

"Kako smo protekle tri godine kritizirali pogrešne poteze gradske vlasti, odlučili smo nastaviti s našim konstruktivnim sudjelovanjem u političkom životu grada te se i u ovom mandatu, u kojem smo dobili povjerenje građana za dva vijećnika, želimo nametnuti svojim idejama, za koje smo uvjereni kako će doprinijeti višem standardu naših građana i razvoju Siska", rekao je Rendulić na konferenciji za novinare.

Iako nismo potpisali koaliciju, sporazumno sudjelovanje u političkom životu grada koje smo usuglasili s predstavnicima gradske izvršne vlasti daje nam razlog za formiranje većine u Gradskom vijeću, napomenuo je dodavši kako se time otvara prostor realiziranju ideja i stavova za koje ćemo se, kao što smo i najavljivali, svesrdno zalagati u razdoblju koje je pred nama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙