FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDSSB raspustio ogranke u Vinkovicima i VSŽ

OSIJEK, 18. lipnja 2013.(Hina) - Predsjedništvo HDSSB-a raspustilo je stranački ogranak Vukovarsko-srijemske županije i gradski vinkovački ogranak zbog neusklađivanja politike.

Vodstva tih ogranaka već dulje vrijeme vode međusobno nekoordiniranu politiku na području Županije, što središnja tijela stranke više ne mogu tolerirati, izvijestilo je danas čelništvo ove stranke.

U priopćenju kao primjer nepostojanja koordinacije ovih stranačkih tijela navodi se konstituirajuća sjednica vinkovačkog Gradskog vijeća, na kojoj vijećnici HDSSB-a nisu imali jedinstven politički stav kod glasovanja pri izboru predsjednika Vijeća.

Predsjedništvo stranke smatra kako su čelni ljudi stranačkih organizacija zanemarili najvažniji dio stranačke politike, a to je "neprestana i korektno uspostavljena politička komunikacija s članovima i simpatizerima stranke na području svoje zone političke odgovornosti".

Predsjedništvo HDSSB-a ocjenjuje kako su upravo to uzroci i presudni razlozi rezultata na proteklim lokalnim izborima s kojima HDSSB u cjelini ne može biti zadovoljan. Predsjedništvo će imenovati povjerenike raspuštenih ogranaka koji imaju zadaću, u što kraćem roku, organizirati izborne skupštine, napominje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙