FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska za subotu, 8. lipnja

ZAGREB, 7. lipnja 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 8. lipnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će skupine građana na kavu (11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241)

SPLIT - U Splitu će se održati "Gay pride", a organizatori splitske gay-povorke su udruge "Kontra", "Iskorak" i "Rišpet" koje će, za razliku od prošle godine, ove godine od grada Splita dobiti pozornicu na Rivi. Osim toga, grad bi, opet na traženje organizatora, u subotu tijekom parade na Pjaci trebao postaviti zastavu duginih boja. Moto ovogodišnjeg Pridea je potpuna ravnopravnost, a među sudionicima trebao bi biti i novi splitski gradonačelnik Ivo Baldasar. Sudionici ovogodišnje povorke u 14 sati krenut će iz Đardina Ulicom kralja Tomislava, preko Marmontove do Rive, gdje će biti središnji događaj. Splitska policija najavila je kako će ove godine manji broj policajaca osiguravati Split Pride nego prošle godine, kada ih je bilo 900 a splitskim policajcima pomagat će kolege iz susjednih policijskih uprava, a organizatori će osigurati oko 40 svojih redara.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Srebrenka Parlov

Popodne: Davor Marković

Navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙