FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Štimac oprezan uoči Škotske

ZAGREB, 4. lipnja 2013. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac vrlo je oprezan uoči kvalifikacijskog ogleda za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine protiv Škotske koji će se igrati u petak (20.15 sati) na stadionu u Maksimiru, iako je Hrvatska uz Belgiju na vrhu ljestvice sa 16 osvojenih bodova, dok je Škotska posljednja sa samo dva boda iz dosadašnjih šest susreta.

"Svjesni smo neugodne tradicije protiv Škotske koju niti u jednom od dosadašnja tri susreta nismo pobijedili, a isto smo tako svjesni i neugodne tradicije u lipnju. Dva moja prethodnika su upravo zbog neuspjeha u ovom terminu ostala bez plasmana na veliko natjecanje. Stoga moramo biti 'pravi' i učiniti sve što je u našoj moći da osvojimo nova tri boda koji će nam dati potreban mir tijekom ljeta pred utakmicu protiv Srbije u Beogradu", rekao je izbornik Štimac na današnjoj konferenciji za novinare.

Zbog žutih kartona protiv Škotske pravo nastupa nemaju dvojica stadardnih reprezentativaca, branič Vedran Ćorluka i veznjak Luka Modrić, pa će izbornik na treninzima u sljedeća tri dana tražiti njihove zamjene.

"Schildenfeld je imao odličan završetak sezone, svojim je pogotkom osigurao PAOK-u kvalifikacije za Ligu prvaka i sigurno ulazi u momčad, dok će treninzi pokazati tko će ući na poziciju zadnjeg veznog. Konkurira dosta igrača, Kovačić, Badelj, Ademi...", rekao je izbornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙