FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik -kandidatkinja za županicu A. Bara i gradonačelnik Županović uvjereni u uspjeh

ŠIBENIK, 31. svibnja 2013. (Hina) - Veliki predizborni skup održali su večeras u Šibeniku predstavnici koalicije SDP-HNS-HSLS-HSU, a kandidatkinju za županicu Anitu Baru, te kandidata za gradonačelnika Antu Županovića podržao i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

Anita Bara je izrazila nadu da je tijekom kampanje uspjela biračima predstaviti sve projekte koji su ključni za razvoj Šibensko-kninske županije te da ih je uvjerila da joj iskažu povjerenje.

Vlast koja trenutno vlada županijom nije u stanju realizirati niti jedan projekt, rekla je Bara ocjenjujući da je Šibensko-kninska županija najbogatija županija u Hrvatskoj, ali da je zarobljenica dugogodišnje nesposobne vladavine HDZ-a i aktualnog župana Gorana Pauka.

Kako je ustvrdila Bara, HDZ se u dugogodišnjoj vladavini koristi prljavim novcem iz crnih fondova opustošene Hrvatske.

HDZ sije strah, manipulira ljudima, prijeti im da će izgubiti posao, mirovine, socijalne privilegije, ocijenila je kandidatkinja SDP-ove koalicije za županicu dodajući da su to sve krakovi iste hobotnice koji polazište imaju u Ivi Sanaderu.

Sve to može se promijeniti na ovim izborima, rekla je Anita Bara na predizbornom skupu koji je održan na prostoru ispred zgrade Županije.

Ante Županović, aktualni gradonačelnik Šibenika u borbi za novi mandat rekao je kako se nada da će nakon nedjelje njegov tim nastaviti tamo gdje je stao. Podsjetio je kako su prije četiri godine grad "preuzeli u komi u koju su ga doveli oni koji su ga vodili prije."

Posljednje četiri godine mi nismo vladali, već smo upravljali ovim gradom na dobrobit građana, rekao je Ante Županović, pozivajući birače da iziđu u nedjelju na izbore.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika, predsjednik šibenskog SDP-a i saborski zastupnik Franko Vidović kazao je kako su u prošlom mandatu uspjeli probuditi Šibenik. Bivša vlast grad je predala uspavan, nije bilo ničega. Koalicija SDP-HNS i gradonačelnik Ante Županović pokrenuli su grad, podigli ga iz mrtvih, izgladili dubioze u proračunu, te napravili da nakon 20 godina Šibenik bude ponosan grad, rekao je Vidović.

Ministar Hajdaš Dončić vjeruje da u novom mandatu gradonačelnik Šibenika može za grad učiniti puno i zato, kako je poručio, 'sempre dritto' .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙