FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na listi šibenskoga HDZ-a Antonija Mišura i Branko Bubica

ŠIBENIK, 2. svibnja 2013. (Hina) - Šibenska koalicija HDZ-HSS-HSP AS-HČSP predstavila je danas svoju listu za Gradsko vijeće za lokalne izbore na kojoj su košarkaška reprezentativka Antonija Mišura i član klape "Maslina" Branko Bubica.

Željko Burić, nositelj liste i kandidat za gradonačelnika, rekao je predstavljajući listu pet minuta do podne pred šibenskom gradskom vijećnicom kako je na visokome osmome mjestu trofejna šibenska košarkašica Antonija Mišura.

Antonija Mišura rekla je kako je dugo član stranke, no sada je odlučila angažirati se i pomoći HDZ-u da osvoji vlast u Šibeniku, a vjeruje da će Željko Burić dobro voditi grad.

Na pitanje kako će spojiti svoje profesionalne obveze budući da je potpisala ugovor s francuskim Toulouseom, Mišura je odgovorila da je mlada i sposobna za svašta te kako vjeruje da će sve to stići.

Osim Antonije Mišure, HDZ-ovci su danas predstavili i Branka Bubicu, člana klape "Maslina", koji će također biti na njihovoj listi za šibensko Gradsko vijeće.

Kandidat za gradonačelnika Željko Burić pozvao je na javno sučeljavanje gradonačelnika Antu Županovića, kandidata za još jedan mandat koalicije SDP-HNS-HSLS. Istaknuo je da ga poziva na sučeljavanje bez dogovorenih pitanja, "oči u oči".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙