FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Komadina pozvao birače da podrže Manestra za gradonačelnika Crikvenice

CRIKVENICA, 25. svibnja 2013. (Hina) - Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, koji je na nedavnim izborima osvojio novi mandat, danas je u Crikvenici pozvao birače, među njima i one koji podupiru Hrvatske laburiste, Autonomnu regionalnu stranku (ARS) i nezavisne liste te one koji nisu glasovali u prvom krugu, da 2. lipnja izađu na birališta i daju glas Dini Manestru za crikveničkog gradonačelnika.

Komadina se u Crikvenici družio s građanima i posjetio romsko naselje, te dao potporu koaliciji SDP–PGS–HNS–HSLS–HSU–ZS, odnosno njihovu kandidatu za gradonačelnika Crikvenice u drugom izbornom krugu Dinu Manestru te kandidatima za njegove zamjenika Ani Lončarić Kostrenčić i Branku Klekoviću, priopćio je Manestrov izborni stožer.

Tom je prilikom zahvalio svim građanima Crikvenice na potpori koju je dobio u prvom krugu, napomenuvši kako je koalicija s njim na čelu u županiji osvojila gotovo 60 posto glasova, pri čemu mu je gotovo 3000 Crikveničana dalo povjerenje da nastavi voditi županiju. Naglasio je kako je Crikvenici potrebno razumijevanje državne i županijske vlasti vezano uz gradske projekte.

Sve birače koji su mu dali glas, među njima i birače ARS-a i nezavisnog kandidata za gradonačelnika u prvom krugu Željka Muže, nezavisne liste Igora Posarića te Laburista i sve one koji iz nekog razloga nisu izašli na biralište, da u drugom izbornom krugu 2. lipnja izađu na izbore te glasuju za koaliciju i Manestra za gradonačelnika.

"Negativno sam iznenađen informacijom da je HDZ vršio neprimjerene pritiske na korisnike programa 'Pomoć u kući' te smatram da kandidat takve stranke ne zaslužuje biti gradonačelnik Crikvenice" zaključio je Komadina, aludirajući na gradonačelničkog kandidata koalicije HDZ-HSP AS-HSS-HSP-DC-a Damira Rukavinu.

Manestar je zahvalio svim biračima koji su izašli na birališta čime su, poručio je, pokazali da im je stalo do Crikvenice, posebno zahvalivši onima koji su mu dali glas.

"Pozivam sve glasače koji s mi dali glas u prvom krugu da izađu na izbore 2. lipnja i daju mi povjerenje. Isto tako pozivam sve one koji nisu izašli, one koji su glasali za opcije koje nisu u drugom krugu, kao i mlade i vikendaše prijavljene u našemu gradu da izađu na izbore i ne dopuste da drugi odlučuju umjesto njih", rekao je Manestar, a njegove riječi u priopćenju prenosi njegov izborni stožer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙