FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koren opet koprivničko-križevački župan- Ledinski o neuspjehu razgovaro s Milanovićem

KOPRIVNICA, 19. svibnja 2013. (Hina) - HSS-ovac Darko Koren uz podršku HDZ-a ,SU-a i A-HSP-a, po svemu sudeći, potvrdio je u prvom krugu drugi mandat za župana Koprivničko-križevačke županije.

Oko 22 sata njegov glavni protukandidat Darko Ledinski iz SDP-a čestitao mu je na pobjedi iako još nisu bili obrađeni svi glasački listići.

Zadovoljan sam pobjedom u prvom krugu prije svega zato što ćemo na taj način uštedjeti novac i moći ćemo odmah prionuti na posao, rekao je o Koren. On je kazao da je od samog početka vjerovao u pobjedu, a današnji dan također je proveo u tom uvjerenju.

Njegov protukandidat Darko Ledinski, zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić, novinarima je priznao poraz te je na sebe preuzeo svu odgovornost za, kako je rekao, definitivno loš rezultat.

Smatrao sam da imamo dobar program za našu županiju i silno sam ga želio provesti. Naravno, poštujem volju naroda od kojeg sam dobio jasnu poruku, kazao je Ledinski koji je neposredno prije razgovora s novinarima razgovarao sa Zoranom Milanovićem. Prema riječima Ledinskog, Milanović se začudio lošem rezultatu SDP-a i njegovih partnera u Koprivničko-križevačkoj županiji.

"Sa Zoranom sam dogovorio skori razgovor na kojem će biti govora o sljedećem mjestu na kojem me stranka želi vidjeti", rekao je Ledinski

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙