FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lesar: ovo je vrijeme kada treba imati hrabrosti

OSIJEK, 16. svibnja 2013.(Hina) - Ovo je vrijeme kada treba imati hrabrosti, poručio je danas predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar na osječkoj tržnici gdje se družio s građanima te dao potporu stranačkim kandidatima za lokalne izbore u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

Osvrčući se na aktualnu političku situaciju u Hrvatskoj, Lesar je istaknuo kako je vrijeme da vladajući shvate da velika većina hrvatskih građana živi izuzetno teško.

Laburisti stoga, dodao je, očekuju da će zaživjeti njihov prijedlog smanjenja plaća svim dužnosnicima za 21 posto, kojega su uputili u saborsku proceduru.

"Ovo je vrijeme gdje treba ima hrabrosti i stoga očekujem od predsjednika Sabora da smogne tu hrabrost i prijedlog uvrsti u dnevni red, a od premijera Milanovića uz hrabrost da se izbori i za pravednost", poručuio je Lesar.

Napomenuo je kako Hrvatski laburisti na nedjeljne lokalne izbore sa svojim listama izlaze u 169 mjesta te očekuju dobre rezultate. Na listama je 43 posto žena i 32 posto mladih, rekao je Lesar.

Osječanima su se tom prilikom predstavili kandidat laburista za osječkog gradonačelnika Jaroslav Pecnik te kandidat za župana Miroslav Varga, koji su pozvali birače da izađu na izbore i daju im svoj glas.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙