FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovniku Hrvatski laburisti predstavili svoje kandidate

DUBROVNIK, 19. travnja 2013. (Hina) - Hrvatski laburisti - stranka rada danas su na konferenciji za novinare predstavili svoje kandidate za gradske čelnike - kandidata za dubrovačkoga gradonačelnika Matka Bupića i njegove zamjenike Dolores Lujić i Maru Kristića.

Bupić je rekao kako u Dubrovniku i u Hrvatskoj stranka izlazi na izbore pod motom "Nova politika novi ljudi" jer smatra da je politika častan posao za opće dobro.

"Želja nam je služiti, a ne vladati građanima", istaknuo je Bupić i dodao da to kane ostvariti na tri načina - referendumom ako su u pitanju dugoročni projekti poput golfa te javnim raspravama i istraživanjima i konzultacijama s građanima, nakon čega bi slijedilo donošenje odluka.

Želimo urediti povijesnu jezgru Dubrovnika i u nju vratiti mlade ljude, revitalizirati Rijeku Dubrovačku i najveće dubrovačko naselje Mokošicu te riješiti probleme s prometom u gradu Dubrovniku, rekao je kandidat Hrvatskih laburista Matko Bupić i dodao da ta stranka ne obećava ništa što ne može ispuniti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙