FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 16. svibnja

ZAGREB, 16. svibnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 16. svibnja.

OPATIJA - Dvodnevna, 16. znanstveno-stručna konferencija Hrvatsko novčano tržište počinje s radom u Opatiji s temom Gospodarska kretanja u Republici Hrvatskoj i ulazak u EU. Skup počinje izlaganjem guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića o monetarnoj politici, a o fiskalnoj politici govorit će predstavnici Ministarstva financija. Konferencija se održava u organizaciji Tržište novca Zagreb (9,45 sati, Hotel Milenij, Ulica Pava Tomašića 1).

ZAGREB - Seminar na temu Kako poslovati s NR Kinom organiziraju Hrvatska gospodarske komore i Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu. Cilj dvodnevnog seminara je educirati hrvatsku poslovnu javnost o kineskom gospodarstvu i tržištu. Predavači su iz Kine i kineskih poslovnih institucija diljem Europe te stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u poslovanju s Kinom (9,00 sati, sjedište HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - U sklopu Programa održivog razvoja lokalnih zajednica koji provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije bit će potpisana 52 ugovora o sufinanciranju malih kapitalnih projekta s područja 11 županija (13,00 sati, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, Račkoga 6/V).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙