FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Croatia Airlines: u utorak zbog štrajka izmijenjeni red letenja

ZAGREB, 13. svibnja 2013. (Hina) - U povodu najavljenog štrajka triju sindikata Croatia Airlinesa, ta je kompanija danas objavila da će se dio njezinih međunarodnih i domaćih redovitih letova u utorak, 14. svibnja, obavljati prema izmijenjenom (posebnom) redu letenja.

Kompanija ističe da najavljeni štrajk znači samo djelomični poremećaj prometa, jer će većina putnika biti prevezena zrakoplovima Croatia Airlinesa prema redu letenja, a ostali dio zrakoplovima partnerskih kompanija, odnosno unajmljenim zrakoplovima, kaže se u priopćenju Croatia Airlinesa.

Tvrtka će uložiti sve napore da se posljedice štrajka za putnike i poslovne partnere svedu na najmanju moguću mjeru. Za sutrašnje letove predbilježeno je ukupno 4600 putnika, a očekuje se da će poremećaje u planiranom putovanju osjetiti njih oko 900, odnosno petina svih predbilježenih putnika.

Sve informacije o smanjenom opsegu letenja i točan raspored svih letova objavljeni su na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr.

Putnicima i korisnicima usluga na raspolaganju su besplatni telefon 0800 7777 te telefoni Kontakt centra (+385 – 1) 6676 555 i 062 – 500 505 na kojima se mogu dobiti detaljnije informacije o letovima i uvjetima putovanja tijekom štrajka.

Radno je vrijeme kontakt centra za vrijeme trajanja štrajka od 7 do 21 sat.

Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od letova u vrijeme štrajka, moći će je zamijeniti bez nadoplate.

U slučaju da putnik zatraži povrat novca za kupljenu kartu, na raspolaganju su mu slijedeće mogućnosti: potpuni povrat novca za neiskorištene karte; djelomični povrat za djelomično iskorištene karte; potpuni povrat novca uvećan za 25 posto neto tarife - u tom se slučaju ne isplaćuje novac, već se izdaje vrijednosni dokument koji se može zamijeniti za kartu za neki od letova Croatia Airlinesa (MCO).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙