FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radionica hrvatskih kampova i ADAC u Poreču

ZAGREB, 8. svibnja 2013. (Hina) - S ciljem razmjene iskustava i trendova oko kampinga u Europi predstavnici 50-ak hrvatskih kampova potkraj ovog tjedna će u Poreču na posebnoj radionici razgovarati s predstavnicima njemačkog auto kluba ADAC, najavili su danas iz Kamping udruženja Hrvatske (KUH) koje je organizator te radionice.

Na toj će radionici (u petak, 10. svibnja) direktor turističkih servisa i izvršni direktor ADAC kampinga Erwin Pfeiffer kao i drugi predstavnici ADAC-a predstaviti europsku kamping karticu "Camping Key Europe", uvedenu prije dvije godine, a bit će riječi i o automobilskom turizmu općenito te novim proizvodima poput novog sustava ocjenjivanja kampova razvijenog u suradnji s nizozemskim auto klubom ANWB-om.

Tom se radionicom, kako ističu iz KUH-a, nastavlja tradicionalno dobra suradnja ADAC-a i hrvatskog kamping sektora, koju potvrđuje i podatak da je njemačko tržište zaslužno za čak 33 posto od ukupnih noćenja u hrvatskim kampovima.

Iz KUH-a podsjećaju i da ADAC izdaje i najvažniji europski kamping vodič, kao i da je ovog proljeća uvrstio Istru među osam najpoželjnijih automobilističkih destinacija, dok je Dubrovnik uvrstio među pet najpoželjnijih destinacija za gradski i kulturni turizam.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙