FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: Vesna Pusić predstavila HNS-ove izborne kandidate

ZADAR, 3. svibnja 2013. (Hina) - Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova te predsjednica HNS-a Vesna Pusić boravila je danas u Zadru gdje su na središnjem Narodnom trgu predstavljeni HNS-ovi kandidati za načelnike, gradonačelnike i župana Zadarske županije.

Od HNS-vaca koji su se kandidirali za izvršne funkcije na predstojećim lokalnim izborima predstavljeni su: kandidat za župana Zadarske županije Vladimir Čačić, te njegovi zamjenici Vesna Sabolić i Josip Mikelić. Danijel Katičin HNS-ov je kandidat za načelnika općine Tkon Danijel Katičin, Stojan Viduk za načelnika općine Novigrad, a Joško Jukić kandidat je za načelnika općine Sveti Filip Jakov.

"Puno skupih konzultanata i stručnjaka za odnose s javnošću smišljalo je jedan skupi oblik kampanje kojega je koristio i američki predsjednik Obama, a to je svojevrsna rekonstrukcija sastanka građana na Gradskom trgu. Mi nismo trebali puno skupih stručnjaka i konzultanata, mi smo se naprosto našli na trgu" poručila je Vesna Pusić.

Istaknula je kako je ponosna na HNS-ove kandidate, koji, ustvrdila je, dobro poznaju svoje sredine i žele u njima nešto napraviti.

"Ovi ljudi znaju što treba učiniti ako se radi o turizmu, zapošljavanju, poljoprivredi ili infrastrukturi. Ovo nije afektirana politika, ovo je prava politika, ona politika koja ima direktni utjecaj na svakodnevni život i koja dolazi iz svakodnevnog života. Nema 'pravije' politike od ove kad netko odluči da neće sjediti i rogoboriti, nego će nešto pokušati poduzeti", naglasila je Pusić.

Istaknula je da HNS-ovi kandidati imaju ono "prvo i osnovno - poštenje". "To je ono najvažnije a dalje ćemo im svi mi pomoći", zaključila je..

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙