FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Burić opet pozvao Obersnela na sučeljavanje

RIJEKA, 2. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat za gradonačelnika Rijeke Hrvoje Burić (HDZ) predstavio je danas kandidate za svoje zamjenike - Gorana Mufića (HSS) i Dobricu Rončevića (HDZ) te je još jedanput pozvao na sučeljavanje sadašnjega gradonačelnika Vojka Obersnela.

Goran Mufić je predsjednik riječke Gradske organizacije HSS-a, a na izborima za Gradsko vijeće zajedno izlaze HDZ, HSS i HSP dr. Ante Starčevića, koji za riječkoga gradonačelnika podupiru Hrvoja Burića, dosadašnjega gradskog vijećnika HDZ-a.

Hrvoje Burić pozvao je danas tijekom predstavljanja kandidata za svoje zamjenike, nakon predaje izbornih lista, još jedanput kandidata za gradonačelnika koalicije Ri2020, koju čine SDP-HNS-HSU-IDS-ARS-SDAH-SDSS, te gradonačelnika Vojka Obersnela na javno sučeljavanje.

Burić je rekao kako Obersnel komunicira s građanima elektroničkom poštom i drugim internetskim servisima, ali s njima nema izravan kontakt.

Podsjetio je da je prije četiri godine, kad je kandidatkinja HDZ-a za riječku gradonačelnicu bila Vesna Buterin, Obersnel pristao na javno sučeljavanje s njom, a sada izbjegava sučeljavanje s Burićem. "Obersnel vodi kukavičku kampanju", ustvrdio je Burić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙