FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove usluge Vipneta za zaštitu korisnika

ZAGREB, 29. travnja 2013. (Hina) - Skretanjem pažnje na elektroničko ili e-nasilje nad djecom i tinejdžerima kao na jedan od novih, velikih problema današnjice zbog sve većeg korištenja pametnih telefona i tableta za pristupanje internetu, telekomunikacijska tvrtka Vipnet danas je predstavila nove usluge koje služe za zaštitu korisnika, posebno najmlađih, a koje je razvila u suradnji s jednom od najvećih svjetskih telekom kompanija Vodafonom.

Time je Vipnet ujedno danas simbolično obilježio i deset godina strateškog partnerstva s Vodafonom s kojim će, po riječima predsjednika Uprave Vipneta Mladena Pejkovića, suradnju razvijati i u budućnosti.

Među novim danas predstavljenim inovativnim uslugama, koje služe za zaštitu korisnika pametnih telefona i tableta, je i besplatna aplikacija koja roditeljima i djeci omogućava korištenje pametnih mobilnih uređaja na siguran i odgovoran način te štiti svakoga tko je žrtva mobbinga ili prima neželjene pozive i poruke. Roditelji tako instalacijom te aplikacije mogu odrediti s kime će njihova djeca moći komunicirati i na koji način.

Novost je i usluga kojom korisnici mogu besplatnom aplikacijom zaštiti sve kontakte i podatke na telefonu, a u slučaju krađe ili gubitka uređaja mogu ga locirati, zaključati i izbrisati s njega sav sadržaj, kao i druge usluge.

Na današnjoj konferenciji za medije u Vipnetu na predstavljanju novih usluga i obilježavanju 10-ogodišnjice partnerstva s Vodafonom bio je i voditelj marketinga za Vodafone partnerska tržišta David Woodley koji je naglasio da korištenjem Vodafonovih difrenciranih proizvoda i usluga njihovi partneri mogu smanjiti troškove i poboljšati vrijeme da se usluga ili proizvod nađe na tržištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙