FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 24. travnja

ZAGREB, 23. travnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 24. travnja.

ZAGREB - U organizaciju Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) održat će se okrugli stol na temu radnog zakonodavstva na kojem će biti predstavljene očekivane izmjene Zakona o radu, mjere za poticanje zapošljavanja te ostale informacije vezane uz radno zakonodavstvo koje direktno utječu na turistički sektor. Na okruglom stolu će, kako je najavljeno, sudjelovati ministar turizma Darko Lorencin i ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić (14,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Španjolski institut vanjske trgovine i Ured za gospodarstvo i trgovinu Veleposlanstva Španjolske u Hrvatskoj, u sklopu posjeta španjolskih investitora Hrvatskoj, organiziraju radni doručak na kojem će biti nazočne španjolske tvrtke te predstavnici državnih tijela, javnih i privatnih tvrtki iz Hrvatske. Cilj susreta je upoznati španjolske investitore s mogućnostima ulaganja koje im nudi tržište Hrvatske (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - U Zagrebu se od 24. do 27. travnja održava međunarodni sajam turizma, tradicije, enogastronomije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja "Eko Etno Tour 2013". Na sajmu, koji se održava u Boćarskom domu, predstavit će se autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, enoastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona događanja i običaji pojedinih krajeva Hrvatske, susjednih zemalja, ali i ostalih svjetskih država, te raznolika turistička ponuda hrvatskog ruralnog turizma (18,00 sati, Boćarski dom, Prisavlje 2).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙