FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 5. travnja

ZAGREB, 4. travnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 5. travnja.

VARAŽDIN - Treći ProInvest, tijekom kojega ministri predstavljaju mjere koje Vlada poduzima pri pokretanju investicijskog ciklusa i restrukturiranja gospodarstva, održat će se u Varaždinu. Prezentacije su namijenjene upoznavanju poduzetnika i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s prilagodbama zakona i otklanjanju prepreka za što jednostavniju i efikasniju provedbu investicijskih projekata. O ključnim Vladinim mjerama govorit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras govorit će o programu poticanja poduzetništva i obrta, a dužnosnici ministarstava gospodarstva, financija i poljoprivrede o poticanju investicija, mogućnostima financiranja kroz fondove EU, iskustvima provođenja predstečajnih nagodbi i dr. (10,00 sati, Hotel Turist, Aleja kralja Zvonimira 1).

ZAGREB - Predstavnici Zagrebačkog velesajma (ZV) na konferenciji za novinare najavit će sajmove Interklima, Graditeljstvo i Obrtništvo koji će se održati od 9. do 13. travnja. Zemlja partner na sajmu Obrtništva je Kraljevina Maroko (11,00 sati, ZV, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori održat će se konferencija za novinare u povodu osnivanja Zajednice poslovnih savjetnika pri HGK. Osnivanjem te zajednice želi se pridonijeti stvaranju što boljeg okvira za kvalitetnu apsorpciju EU sredstava koja će uskoro biti na raspolaganju Hrvatskoj, napominju iz HGK. (11,00 sati, HGK, Nova cesta 3-7).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙