FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum vukovarsko-srijemskog SDP-a, HNS-a i HSU-a

VUKOVAR, 20. travnja 2013. (Hina) - Između vukovarsko-srijemskih organizacija SDP-a, HNS-a, HSU-a i Zelene liste te Bošnjačke demokratske stranke Hrvatske (BDS) danas je u vukovarskom hotelu "Lav" potpisan koalicijski sporazum za zajednički izlazak na predstojeće lokalne izbore za Skupštinu i župana Vukovarsko-srijemske županije.

Predsjednik SDP-a Vukovarsko-srijemske županije Željko Sabo ocijenio je u govoru kako je riječ o pobjedničkoj koaliciji koja ima jasan cilj i zna što želi.

"Vukovarsko-srijemska županija po svim se pokazateljima nalazi na dnu ljestvice po razvijenosti među hrvatskim županijama. Mi znamo kako to možemo promijeniti kako bi ovaj kraj opet bio perjanica razvoja Hrvatske", ustvrdio je Sabo.

Nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma uvjerenost kako je riječ o pobjedničkoj koaliciji izrazili su i v.d. predsjednika županijske organizacije HNS-a Ivica Šarić, potpredsjednik vukovarsko-srijemskog HSU-a Marinko Lukenda, povjerenik za Vukovarsko-srijemsku županiju Zelene liste Goran Augustinović i potpredsjednik BDS-a Mirsad Pezerović.

Govorila je i kandidatkinja koalicije za županicu vukovarsko-srijemsku Anica Birač (SDP) poručivši kako je sigurna da koaliciju SDP-HNS-HSU-Zelena lista-BDS čine respektabilne stranke koje zajedničkim nastupom mogu pobijediti na izborima i Vukovarsko-srijemsku županiju usmjeriti u pravcu razvoja i napretka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙