FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Velikoj Gorici potpisan sporazum o koaliciji šest stranaka

ZAGREB, 18. travnja 2013. (Hina) - Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice (HDZ, Hrvatske seljačke stranke (HSS), Hrvatske stranke prava "dr. Ante Starčević" (HSP AS), Demokratskog centra (DC), Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) te Zagorske stranke (ZS) potpisali su danas Sporazum o koaliciji za predstojeće lokalne izbore u Velikoj Gorici.

Kako je naglašeno ova koalicija očekuje pobjedu na skorim lokalnim izborima u Velikoj Gorici, kao i ponovni izbor doadašnjeg gradonačelnika iz HDZ-a Dražena Barišića.

Potpisivanje sporazume šest stranaka u Velikoj Gorici podržao je i zagrebački župan Stjepan Kožić iz HSS-a koji očekuje dobre rezultate ove koalicije i na županijskoj razini. Istaknuo je dobru suradnju grada Velike Gorice i županije i izrazio nadu da će se ta suradnja nastaviti i u idućem mandatu.

Potpredsjednik HDZ-a i predsjednik HDZ-a Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković također je podržao ovaj Sporazum od kojeg očekuje dobre rezultate i, kako je rekao, "kontinuitet dobrog rada u iduće četiri godine. Ocijenio je da su predstojeći lokalni izbori možda i najvažniji za građane jer se na njima odlučuje tko će ih na lokanoj razini zastupati.

Današnji sporazum pozdravili su u ime DC-a, njegova predsjednica Vesna Škare Ožbolt te predsjednik BUZ-a Milivoj Špika te Vlatka Pejak iz HSP-a AS i Željko Kristović iz ZS-a.

Dobre rezultate na izborima od ove koalicije očekuje i aktualni gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić koji se pohvalio rezultatima rada u Velikoj Gorici posebice obnovom škola i vrtića te novim poduzetničkim zonama. Naglasio je važnost početka skorih radova na prostorima zagrebačke zračne luke Pleso dodavši da grad Velika Gorica ima spremne projekte za oko 90 milijuna eura za koje će tražiti pomoć iz fondova Europske unije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙