FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena zajednička lista nezavisnih kandidata

SPLIT, 18. travnja 2013. (Hina) - Daša Dragnić, profesorica na Ekonomskom fakultetu u Splitu, zajednička je kandidatkinja za županicu Inicijative nezavisnih gradonačelnika, načelnika te nezavisnih lista s područja Splitsko-dalmatinske županije, izvijestila je danas ta inicijativa.

Inicijativu za okupljanje nezavisnih kandidata na lokalnim izborima pokrenuo je gradonačelnik Kaštela Joško Berket.

"Ova inicijativa je po mnogo čemu jedinstvena u Hrvatskoj i zasigurno će kao takva predstavljati udarnu snagu na lokalnim izborima jer se nigdje na jednome mjestu nije okupio tako veliki broj nezavisnih lista", priopćili su njezini predstavnici.

Ustvrdili su da je ona jedina prilika i trenutačno odlučujuća opcija koja može promijeniti dosadašnji način obnašanja javnih dužnosti te odnos snaga i pokrenuti razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Inicijativa nezavisnih nastala je kao reakcija na dosadašnji način obnašanja javnih dužnosti i dosadašnje političko umjesto stručno "kadroviranje" te nudi dubinske i stručne promjene u radu županijskih, gradskih i općinskih uprava.

Zajednički im je cilj razvoj županije utemeljen na znanju te povezivanje zaleđa, obale i otoka, odgovornost i vraćanje povjerenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙