FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarni koncert za splitski Centar za autizam

SPLIT, 2. travnja 2013. (Hina) - Više tisuća ljudi došlo je večeras u sportski centar Gripe u Splitu na humanitarni koncert "Za istinu: ja mogu sve" koji je za pomoć splitskom Centru za autizam, na Svjetski dan svjesnosti o autizmu, 2. travnja organizirao taj centar pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja.

"Hrvati žele konkretno znati kome je pomoć namijenjena i u ovakvim akcijama pokazuju veličinu svog srca", istaknuo je ministar branitelja Predrag Matić, dodajući kako je posebno sretan što su u organizaciju koncerta uključeni branitelji.

"Branitelji imaju veliko srce, pokazali su to 90-ih godina prošlog stoljeća kada je Hrvatskoj trebalo, a pokazuju i sada“, rekao je.

Koncertu je nazočio i general Mladen Markač te mnoge javne osobe.

Potrebno je utemeljiti fond nacionalne solidarnosti iz kojeg bi se u svakom trenutku moglo pomagati osobama s invaliditetom i svima kojima je potrebno, rekao je novinarima Ante Raos, upravitelj Zaklade „Kap za slap“ koja je suorganizator večerašnjeg koncerta, inače predsjednik Saveza udruga osoba s invaliditetom Dalmacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙