FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ukinuti zimski uvjeti na A6, Kikovica-čvor Bosiljevo1

ZAGREB, 2. travnja 2013. (Hina) - Od 16 sati ukidaju se zimski uvjeti na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i čvora Bosiljevo1, ali dionica Kikovica-Delnice i dalje ostaje otvorena samo za osobna vozila zbog bure, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Ukidaju se zimski uvjeti i na staroj cesti kroz Gorski kotar D3 između Delnica i Kikovice.

Na Krčkom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene D8, dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Snijeg otežava promet u Lici, Gorskom kotaru i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, dok su u ostatku zemlje kolnici mokri i skliski od kiše. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna zimska oprema na većini državnih i županijskih cesta u Gorskom kotaru i Lici.

Izlazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj, Pasjak i Vinjani Donji, a ulazak na Staroj Gradiški. Izlazak teretnih vozila pojačan je na prijelazima Bregana i Macelj.

U prekidu su katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Vis-Hvar-Split. Ostali katamarani i trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙