FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I dalje nepovoljne biometeorološke prilike

ZAGREB, 2. travnja 2013. (Hina) - Nepovoljne biometeorološke prilike sutra bi trebale oslabiti, a približavanje novog meteorološkog poremećaja ponovno će u četvrtak i petak nepovoljno utjecati na ljude, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

U srijedu, 3. travnja bi tijekom dana trebao slabiti nepovoljan vremenski utjecaj na ljude i zbog toga se ocekuje da će se smanjivati tegobe meteoropata i kroničnih bolesnika koje su ih mučile prethodnih dana.

No, u četvrtak će približavanje novog meteorološkog poremećaja uzrokovat nepovoljan utjecaj na ljude koji će se tijekom dana pojačavati. Zbog toga se kod meteoropata očekuje manjak energije, glavobolja i razdražljivost, a noću nesanica. Pojačane tegobe mogli bi imati i kronični bolesnici pa im se preporučuje smanjenje ostalih napora.

U petak,

Nepovoljne biometeorološke prilike nastavit će se i u petak, 5. travnja što će kod meteropata i kroničnih bolesnika i dalje predstavljati napor za organizam. Moguć je umor, razdražljivost i bolovi na mjestima ranijih ozljeda pa se stoga kroničnim bolesnicima preporuča izbjegavanje većih napora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙