FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: U Gorskom kotaru mjestimice snijeg

ZAGREB, 31. ožujka 2013. (Hina) - U Gorskom kotaru mjestimice pada snijeg ili susnježica, posebice na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrbovsko, izvijestio je jutros HAK.

Kolnici su mokri ili vlažni te skliski od kiše u većem dijelu ostatka zemlje. Zbog povremeno i mjestimice jake kiše moguć je nailazak na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila!

Zbog klizišta zabrana je prometa za vozila iznad 20 tona na državnoj cesti D203 Brod na Kupi- Delnice.

Zbog poplava, zatvorene su ceste: D2 na dionici Zamlaka-Donji Martijanec (Podravska magistrala između Varaždina i Ludbrega, obilazak je preko Hrastovljana), D36 Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, ŽC2084 Kaniža-Jerovec (grad Ivanec), ŽC3085 Stara Plošćica-Ivanska (obilazak Ivanska- Brezovac- Obrovnica- Međurača- S. Plošćica), ŽC5130 Zalužnica-Doljani i ŽC3253 Košutarica-Mlaka.

U Zagrebu, zbog radova na sanaciji klizišta, Alejom Bologne od Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću vozi se jednim trakom u dužini od 50 m. Vozače molimo za oprez.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu je katamaranska linija: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split. Ostali katamarani i svi trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙