FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: sajmovi Obrtništvo, Graditeljstvo i Interklima od 9. do 13. travnja

ZAGREB, 29. ožujka 2013. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 9. do 13. travnja održat će se međunarodni sajam Obrtništva, međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda Interklima te međunarodni sajam graditeljstva i opremanja Graditeljstvo, izvijestili su sa ZV-a.

Zemlja partner na sajmu Obrtništva je Kraljevina Maroko koja će u travnju u Zagrebu otvoriti svoje Veleposlanstvo te su za prvo predstavljanje izabrali ZV gdje će posjetitelje upoznati sa svojom kulturom, običajima i zanatima.

Veleposlanstvo Kraljevine Maroko u Hrvatskoj organizira promociju i prodajnu izložbu u sklopu Dana kulture, gastronomije i obrtništva Kraljevine Maroko, gdje će se njihovih 30 izlagača predstaviti na sajmu Obrtništva sa svojim proizvodima i uslugama kao što su lončarija, kožni i tekstilni proizvodi, proizvodi od stakla i metala itd.

Pokazat će i neke vještine kao što je ocrtavanje kanom, priprema čaja, izrada ogledala i metalnog posuđa. Također, izložit će primjerke krovova, podova i proizvoda za unutrašnje uređenje.

U sklopu sajma Obrtništva održat će se i bogat stručno prateći program među kojima je najznačajniji Obrtnički forum - tradicionalni susret obrtnika i predstavnika Vlade.

Sajam se i ove godine održava uz potporu Hrvatske obrtničke komore te Ministarstva poduzetništva i obrta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙