FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Terezina Orlić predsjednica Udruge poslovnih žena Hrvatske

DUBROVNIK, 26. ožujka 2013. (Hina) - Na skupštini hrvatske Udruge poslovnih žena - Krug, koja ove godine proslavlja 18. obljetnicu, za novu predsjednicu udruge izabrana je predsjednica dubrovačkog ogranka Terezina Orlić, a njezinu zamjenicu Sofija Šmitran iz Rijeke.

Nova predsjednica Terezina Orlić rekla je danas da je Udruga poslovnih žena Krug odlično organizirana i ima 12 ogranaka koji mnogim aktivnostima pridonose razvoju poduzetništva žena.

Također je rekla kako se ove godina Krug namjerava predstaviti na skupu Svjetske udruge žena poduzetnica FCEM (Les femmes chefs d enterprises mondiales) u francuskome gradu Marseilleu, a sljedeće godine skup bi trebao biti organiziran u Hrvatskoj, u Dubrovniku.

Hrvatska udruga poslovnih žena osnovana je 1995. godine radi poboljšanja položaja poslovnih žena u društvu te poticanja ženskog poduzetništva. Prvi ogranak Kruga osnovan je u Splitu, a danas udruga ima 12 ogranaka od kojih je šest osnovano u zadnje dvije godine.

Članice Kruga sudjeluju u aktivnostima vezanim uz projekt europske mreže žena ambasadorica poduzetništva koji je namijenjen poticanju žena poduzetnica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙