FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS-ov kandidat za gradonačelnika Puljizević: "4 i" za napredak Samobora

SAMOBOR, 15. ožujka 2013. (Hina) - Kandidat HNS-a za samoborskog gradonačelnika Jug Puljizević rekao je danas da se program HNS-a za napredak Samobora može sažeti u "4 i", a to su informacija, informatizacija, inovacija, integracija.

"Samobor može i mora bolje. Grad stagnira i nužno je napraviti iskorak naprijed, a nova ekipa samoborskog HNS-a ima ideje i projekte koji će to omogućiti. U najkraćim crtama, naš program za Samobor se može sažeti u '4 i' – informacija, informatizacija, inovacija, integracija", rekao je Puljizević, koji je i predsjednik podružnice HNS-a Samobor Jug Puljizević.

Na predstavljanju kandidature Puljizević je izložio svoj program i naveo nekoliko konkretnih projekata na kojima će graditi napredak Samobora, izvijestio je HNS.

"Apsolutna transparentnost rada gradske uprave, ali i gradskih trgovačkih društava, sustavna informatizacija i pretvaranje Samobora u inteligentni grad, otvaranje start-up inkubatora, poticanje inovacija i novih tehnologija, integracija ruralnih i slabije povezanih dijelova grada, veća participacija građana i udruga temelji su napretka Samobora", istaknuo je Jug Puljizević.

Kandidatkinje za zamjenice gradonačelnika su članice HNS-ove samoborske podružnice Martina Tkalec i Sanja Zaradić. Martina Tkalec je istaknula kako je nužno reorganizirati i redefinirati ulogu trgovačkih društava u vlasništvu grada, te uključiti udruge i strukovne organizacije u proces donošenja odluka - partnerstvo za grad. Sanja Zaradić je naglasila važnost ekologije, gospodarenja otpadom i sanacije preko 200 divljih deponija.

Kako je, uz ostalo, priopćeno iz HNS-a, podršku kandidatu za samoborskog gradonačelnika Jugu Puljizeviću pružili su saborski zastupnik Goran Beus Richembergh, kandidatkinja za zamjenicu županice Zagrebačke županije Ivona Beus Richembergh i predsjednik županijske organizacije HNS-a Josip Jambrač. Ocijenili su da izneseni program i predstavljeni kandidati jamče napredak Samobora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙