FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stjepan Kovač SDP-ov kandidat za čakovečkoga gradonačelnika

ČAKOVEC, 15. veljače 2013. (Hina) - Dosadašnji SDP-ov gradski vijećnik Stjepan Kovač bit će kandidat za čakovečkoga gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Čakovcu.

Koalicija SDP-HNS-HSU-MDS-HSS na konferenciji za novinare predstavila je kandidate za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika u Čakovcu.

Prije dva dana dosadašnji gradonačelnik, također član SDP-a, Branko Šalamon objavio je da se više neće kandidirati za tu dužnost. Na sjednici odbora čakovečke Gradske organizacije SDP-a u srijedu, od 22 člana Kovač je dobio 16 glasova.

Tridesetsedmogodišnji Kovač, vlasnik informatičke tvrtke, na današnjoj konferenciji za novinare izjavio je da će se i u budućem radu voditi istim smjernicama kao i u dosadašnja dva mandata koje je odradio u Gradskom vijeću: poštenjem, radom i dosljednošću.

Jedan od kandidata za zamjenika gradonačelnika također je iz SDP-a, gradski vijećnik i predsjednik Gradske vatrogasne zajednice Mario Medved.

Kandidat za drugog zamjenika gradonačelnika je HNS-ov Romano Bogadan, 51-godišnjak je kazališni redatelj koji od 1998. godine radi kao umjetnički ravnatelj čakovečkog Centra za kulturu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙