FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UniCredit proslavio 10 godina Programa zajedničkog doniranja

ZAGREB, 12. ožujka 2013. (Hina) - Program zajedničkog doniranja (Gift Matching Program), inicijativa Zaklade UniCredit (UniCredit Foundation) koja udvostručuje originalni iznos donacija zaposlenika banke neprofitnim organizacijama, proslavila je svoju desetu godišnjicu svečanom dodjelom nagrada u Beču.

Među nagrađenim zaposlenicima iz zemalja srednje i istočne Europe je i Krešimir Ćurlin iz Hrvatske za podršku projektu "Marijini obroci".

Tijekom desetogodišnjeg djelovanja taj je program, kako se ističe u današnjem priopćenju UniCredit banke, pomogao financirati više od 3500 projekata koje podupiru neprofitne organizacije diljem Europe, prikupljanjem donacija zaposlenika i dodatnih doprinosa Zaklade UniCredit, koji su premašili 31 milijun eura.

U Programu zajedničkog doniranja 2012. sudjelovalo je 19 zemalja i više od 13.000 zaposlenika, što je rezultiralo prikupljanjem 3,7 milijuna eura i pružanjem podrške 411 neprofitnih organizacija. Zaklada UniCredit, dodaje se, dala je dodatni doprinos iznosu prikupljenom za svaki od 19 nagrađenih projekata – jedan po zemlji, do maksimalnog iznosa od 5000 eura.

Dodjela nagrada desetog izdanja programa održana je prije nekoliko dana u Bank Austria Kunstforumu u Beču, a predsjedao joj je izvršni direktor UniCredita Federico Ghizzoni, uz sudjelovanje čelnika UniCredita za srednju i istočnu Europu Giannija Franca Pape i predsjednika Zaklade UniCredit Maurizzija Carrare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙