FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obersnel s građanima - o Rijeci u društvu znanja

RIJEKA , 8. ožujka 2013. (Hina) - Kandidat SDP-a i koalicijskih stranaka za riječkog gradonačelnika Vojko Obersnel danas je u okviru svoje izborne kampanje najavio razgovore s građanima - o Rijeci u društvu znanja.

Znanje je jedan od osnovnih razvojnih resursa Rijeke. Potrebno je povezivati sveučilište, gospodarski sektor, civilno društvo i grad Rijeku u razne modele koji će pridonijeti dugoročnoj suradnji, kazao je Obersnel na konferenciji za novinare.

Pri tome je važnim ocijenio prijenos tehnološkog znanja sa sveučilišta na gospodarstvo, ali i obrnuto. U tome, jedan od ciljeva mora biti i izgradnja znanstveno-tehnološkog centra u kojem bi se zaposlilo više tisuća ljudi, naveo je Obersnel.

Razgovori o Rijeci u društvu znanja trajat će do 25. ožujka, a građani će se o toj temi moći izjašnjavati elektroničkom poštom, na internetskim stranicama Obersnelove kandidature za gradonačelnika, te na susretima koje će Obersnel priređivati po riječkim mjesnim odborima.

Zaključci razgovora bit će uzeti u obzir pri izradi strategije razvoja grada u slijedećih sedam godina, najavio je Obersnel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙