FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peticiju za nižu cijenu vode u Osijeku potpisalo 10 tisuća građana

OSIJEK, 6. ožujka 2013.(Hina) - Predsjednik osječkoga HDZ-a Damir Kramarić izvijestio je danas kako je peticiju za snižavanje cijene vode, koju je organizirao HDZ, u mjesec dana potpisalo deset tisuća Osječana.

Građani su tako upravi osječkoga Vodovoda i gradonačelniku Krešimiru Bubalu poručili da traže snižavanje cijena te da se "prestanu inatiti građanima i derati im kožu s leđa", rekao je Kramarić na konferenciji za novinare.

Komentirajući odluku uprave Vodovoda o poništenju natječaja za kupnju hrvatskih zastava, kojima su namjeravali nagraditi uredne platiše računa, Kramarić je ustvrdio kako su Bubalo i direktor te tvrtke Ljubomir Novoselić uočili negativan odjek u građana da se u doba recesije 750.000 kuna potroši na zastave. Gradska uprava i čelnici Vodovoda, dodao je, nisu imali drugog izlaza nego odlučiti da prispjele ponude ne odgovaraju uvjetima natječaja kako bi se slučaj ublažio ili nestao do izbora.

Dodao je kako potpisnici peticije Vodovodu i gradskoj vlasti poručuju da novac koji su kanili dati za zastave, iskoriste kako bi snizili cijenu vode i pomognu sugrađanima, rekao je Kramarić.

Napomenuo je kako u HDZ-u još razmišljaju hoće li prikupljene potpise Osječana dostaviti Gradskoj upravi ili čelnicima Vodovoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙