FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10,30 sati

ZAGREB, 28. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog na mahove jakog vjetra, Jadranskom magistralom (D8) od Novog Vinodolskog do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina). Jak vjetar otežava promet na A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok i na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića. U središnjoj Hrvatskoj magla mjestimice smanjuje vidljivost, a kolnici su mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu unutrašnjosti. Zimski su uvjeti pa je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na pojedinim cestama u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i Lici.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano. Na kopnu većinom oblačno, a zatim se očekuje djelomično razvedravanje. Vjetar slab, na Jadranu slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 9, na Jadranu većinom od 11 do 14 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙