FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Saudijska Arabija nudi BiH razmjenu nekretnina

MOSTAR, 27. studenog 2012. (Hina) - Vlasti Saudijske Arabije ponudile su u utorak Bosni i Hercegovini neobičnu zamjenu nekretnina po kojoj bi BiH dobila zgradu diplomatsko-konzularnog predstavništva u Washingtonu, a zauzvrat bi u središtu Sarajeva bilo dodijeljeno zemljište za izgradnju rezidencije ove arapske zemlje.

Veleposlanik Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Eid Mohamed Althakafi upoznao je zamjenika predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministra financija i riznice BiH s prijedlogom oko zamjene imovine između dviju zemalja, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Veleposlanik je objasnio da je Saudijska Arabija već ustupila BiH zgradu za potrebe diplomatsko-konzularnog predstavništva BiH u glavnom gradu Sjedinjenih Država, a zauzvrat očekuju dodjelu zemljišta u sarajevskom naselju Poljine za izgradnju saudijske rezidencije.

Špirić je tijekom razgovora istaknuo da je potrebno napraviti procjenu vrijednosti nekretnina koje bi bile predmet zamjene, te da će o svemu konačnu riječ dati Vijeće ministara BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙