FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 4. studenoga 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Treba voziti oprezno po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima na širem riječkom području i u Gorskom kotaru gdje i magla mjestimice smanjuje vidljivost. Magle ima i na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić. Zatvorena je županijska cesta ŽC Žažina-Mala Gorica zbog izlijevanja rijeke Kupe. Zbog porasta vodostaja rijeke Save zatvorena je županijska cesta ŽC Sisak-Lijeva Martinska Ves. Obilazak: Sisak-Marijana Celjaka-Desna Martinska Ves-Lijeva Martinska Ves. Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja zatvorena je državna cesta D50 Gospić-Gračac kod mjesta Medak. Promet se propušta zadnjih 15 minuta svakoga sata, a moguć je i obilazak državnim cestama D25 Gospić-Korenica i D1 Korenica-Gračac. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije pretežno oblačno povremeno s kišom, jačom na sjevernom dijelu. U ostalim krajevima promjenjivo oblačno, s više sunčanih razdoblja prijepodne i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren, u gorju i najsjevernijim krajevima mjestimice i jak jugozapadni. Na Jadranu će jačati jugo, pa će do kraja dana već mjestimice biti jako do olujno. Razmjerno toplo. Najviša temperatura većinom između 16 i 21 Celzijev stupanj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙