FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 2. studenog 2012. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12,30 sati:

NEW YORK - U košarkaškoj NBA ligi noćas je odigrana samo jedna utakmica u kojoj su San Antonio Spursi na domaćem terenu pobijedili Oklahoma City Thunder 86-84, a junak susreta bio je playmaker Spursa Tony Parker. Naime, 30 sekundi prija kraja susreta Oklahoma je vodila 84-81, a onda je na scenu stupio Tony Parker, koji je prvo pogodio tricu, a potom je ukrao loptu suparniku i sa zvukom sirene zabio za pobjedu San Antonija. Parker je utakmicu završio sa 14 poena i 11 asistencija, a Tim Duncan dodao je 20 koševa i 8 skokova. Momčad Oklahome predvodio je Kevin Durant sa 23 koša i 14 skokova, a Russell Westbrook ubacio je 18 poena. Susret Brooklyn Netsa i New York Knicksa odgođen je zbog uklanjanja posljedica uragana Sandy, a novi datum odigravanja utakmice je 26. studenoga.

ZAGREB - U susretima četvrtog kola A skupine Eurolige košarkaši Fenerbahčea su pobijedili Panathinaikos 73:64, a jedan od najboljih igrača u turskom sastavu bio je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je zabio 13 koševa, dok je Roko Leni Ukić za Pao zabio 11 koševa. U susretu skupine B Unicaja Malaga je pobijedila Albu Berlin 67:62. Krunoslav Simon je za Unicaju zabio 12 koševa, uz sedam skokova, dok je Luka Žorić postigao sedam koševa uz šest skokova. U dvoboju iz skupine C Žalgiris je pobijedio Emporio Armani Milan 92:87 ostvarivši četvrtu pobjedu sezone. Amerikanac Oliver Lafayette predvodio je domaći sastav sa 17 koševa, dok je naš Marko Popović dodao devet koševa. Goste je predvodio Keith Langford sa 24 koša, a Rok Stipčević se nije upisao među strijelce. U skupini D Barcelona je pobijedila Partizan 85:82 ostvarivši četvrtu pobjedu sezone. Ante Tomić je za Barcu odigrao 14 minuta i postigao četiri koša uz pet skokova.

ZAGREB - Rezultati susreta četvrtog kola Eurolige košarkaša:

SKUPINA A

Fenerbahče - Panathinaikos 73:64

Real Madrid - Cantu 80:66

U petak:

Himki - Union Olimpija

POREDAK: Fenerbahče 3-1, Real Madrid 3-1, Panathinaikos 2-2, Mapooro Cantu 1-3, Union Olimpija 1-2, Himki 1-2

SKUPINA B

Maccabi Tel Aviv - Prokom 93:62

Unicaja - ALBA Berlin 67:62

U petak:

Montepaschi - Elan Chalon

POREDAK: Maccabi Electra Tel Aviv 4-0, Unicaja Malaga 3-1, Alba Berlin 2-2, Elan Chalon-Sur-Saone 1-2, Asseco Prokom Gdynia 1-3, Montepaschi Siena 0-3

SKUPINA C

Žalgiris - E.A. Milano 92:87

Caja Laboral - Efes Anadolu 64:76

U petak:

Olympiakos - CEDEVITA

POREDAK: Žalgiris 4-0, Anadolu Efes Istanbul 3-1, EA7 Emporio Armani Milano 2-2, Caja Laboral Vitoria 1-3, Olympiakos 1-2, CEDEVITA 0-3

SKUPINA D

Barcelona - Partizan 85:82

U petak:

Bešiktaš - CSKA

Brose Baskets - Lietuvos Rytas

POREDAK: Barcelona Regal 4-0, CSKA Moskva 3-0, Bešiktaš 2-1, Lietuvos Rytas 1-2, , Brose Baskets Bamberg 0-3, Partizan mt:s 0-4.

SAO PAULO - Brazilski nogometaš Neymar (20) izjavio je kako "zlatnu loptu" za najboljeg nogometaša na svijetu zaslužuje Lionel Messi, "jer je on klasa za sebe i daleko ispred svih drugih". Messi je osvojio "zlatnu loptu" posljednje tri godine, a i ove je glavni favorit za tu nagradu koju zajednjički dodjeljuju Fifa i magazin France Football. Neymar smatra da će u uži izbor za "zlatnu loptu", uz Messija, ući i Cristiano Ronaldo te Andres Iniesta.

MADRID - Trener španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Jose Mourinho oštro je kritizirao trenera Realove druge momčadi 'Castille' Alberta Torila zbog očajne igre koju ta momčad pruža u drugoj španjolskoj ligi. "Toril radi veliku štetu klubu i našim mladim igračima. Naša druga momčad uopće ne igra u formaciji kao i prvi sastav. Toril koristi sustav 4-4-2 i kako će onda mladi nogometaši pohvatati konce kada dođu do prvog sastava," ljutio se Mourinho. Portugalac je razgovarao s Torilom, no očito bezuspješno. "Razgovarali smo. Toril je sve prihvatio i složio se da sve Realove ekipe moraju igrati u istoj formaciji. Međutim, već u prvoj idućoj utakmici igrao je po starom. On ima svoje teorije, a moram priznati da ponekad ispada smiješan," poručio je Mourinho. U Torilovu obranu oglasio se bivši Realov trener Bernd Schuster optuživši Mourinha da ga je 'baš briga za mlade igrače'. "Mourinha uopće ne zanimaju mladi igrači, njega zanimaju jedino pobjede. Njega zanima jedino vlastiti probitak i vlastita promocija. Želi osvojiti što više naslova u što kraće vrijeme." Real Madrid Castilla nastupa u drugoj španjolskoj ligi i trenutačno se nalazi na 10. mjestu. S 23 postignuta gola Real II ima drugi najbolji drugoligaški napad, no primio je čak 24 gola, najviše od svih klubova u cijeloj Segundi.

LONDON - Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je u petak kako vjeruje da će napadač Theo Walcott (23) produžiti ugovor sa "topnicima". "Moram priznati da uopće ne razmišljam o mogućnosti da ostanemo bez Walcotta, jer vjerujem da će produžiti ugovor. Moramo se što prije dogovoriti, svakako prije Božića. Svjestan sam toga da on želi igrati u vrhu napada, jer je pravi golgeter i ubuduće će sve više igrati na toj poziciji, to mu obećajem", kazao je Arsene Wenger. Walcottu ugovor s Arsenalom ističe na kraju sezone, što znači da bi sljedećeg ljeta mogao otići iz kluba bez odštete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙