FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UPUHH u članstvo HOTREC-a

ZAGREB, 31. listopada 2012. (Hina) - Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) primljena je u članstvo krovne strukovne udruge za hotele i restorane u Europskoj uniji - HOTREC, izvijestili su danas iz UPUHH-a ističući važnost tog članstva za dalji razvoj hrvatskog hotelijerstva.

UPUHH je u članstvio HOTREC-a primljen na njegovoj nedavno održanoj 65. glavnoj skupštini, s time da za sada ima formu promatrača (s pravima i obvezama koje imaju i ostali članovi), dok će po ulasku Hrvatske u EU automatizmom postati punopravni član.

Predsjednik UPUHH-a Kristian Šustar ističe da je to članstvo svojevrsno priznanje hrvatskim hotelijerima, došlo je u pravo vrijeme s obzirom da nacionalna udruga hotelijera ove godine obilježava i 20 godina rada što će obilježiti na 15. kongresu hotelijera krajem studenog u Zagrebu.

Članstvo u HOTREC-u će hrvatskim hotelijerima i njihovoj strukovnoj udruzi omogućiti i pristup infrastrukturi te krovne europske udruge hotelijera i restoratera, a UPUHH će kroz tijela tog europskog udruženja moći bolje zastupati interese nacionalnog hotelskog gospodarstva u EU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙